tampilan produk

Pausahaan urang specializes di manufaktur sarta ngajual kawat baja, tali kawat baja jeung tali baja aisan, nu dihasilkeun dina saluyu ketat jeung standar internasional kayaning API, DIN, JIS G, BS en, ISO jeung standar Cina kayaning GB na YB.
  • business_bn_02
  • business_bn_01

Langkung Produk

  • Nantong Elevator Metal Products Import&Export Co., Ltd.
  • SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Naha Milih Kami

Nantong Elevator Metal Products Import & Export Co., Ltd. diadegkeun dina 2014, mangrupikeun perusahaan modéren anu ngahijikeun penjualan, produksi sareng téknologi R&D.Pausahaan ieu lokasina di Zona Pangwangunan Ékonomi Nantong, kalawan lokasi geografis signifikan jeung cai merenah, darat jeung angkutan udara.

Perusahaan komitmen kana strategi pangembangan jangka panjang dina perdagangan internasional sareng nyayogikeun solusi profésional, sistematis sareng komprehensif pikeun konsumén urang.Produk nutupan rupa-rupa tur utamana ngalayanan widang produk logam, mesin hoisting, escalators jeung asesoris, suku cadang mobil, mesin bungkusan jeung saterusna.

Warta pausahaan

The maintenance of steel wire rope Installation / Rope -The installation matters of steel wire rope

Pamasangan tali kawat baja / Tali - Masalah instalasi tali kawat baja

Inspeksi Tali Kawat Naon anu kedah dipilarian • Kawat Pegat • Kawat atos atanapi abraided • Pangurangan diameter tali • Korosi • Pelumasan Teu Cukup • Tegangan tali • Torsi tali • Tanda-tanda crushing atanapi mékanis ...

The transportation and storage of steel wire rope

Angkutan sareng neundeun tali kawat baja

Tali Panyimpen Transportasi kudu disimpen beresih, garing, shaded tina insolation, upami mungkin dina palet ...

  • Urang nyadiakeun produk mumpuni sarta layanan pangalusna pikeun konsumén urang